Over ons

Een immomakelaar met een hart voor vastgoed in West-Vlaanderen

De immobiliënsector is geen gemakkelijke sector. Wie ervoor kiest om te werken in vastgoed, moet zeker zijn van zijn stuk. Als immomakelaar weten wij dat maar al te goed. Onze job is niet zomaar een job. Iedere dag proberen we met volle overgave en enthousiasme het juiste vastgoed in West-Vlaanderen te kopen, verkopen of verhuren. Gedreven door onze passie proberen we een droomhuis te vinden dat past binnen uw budget. Een huis kopen is immers voor velen een jarenlange – zoniet een levenslange – investering.

SH Vastgoedconsulting is een jong en dynamisch kantoor. Onze medewerkers stoelen op jarenlange ervaring in verkoop van nieuwbouw en bestaand vastgoed in West-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een deskundige immomakelaar voor de verkoop van uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Dankzij onze vakkennis en ervaring in immobiliën slagen we er keer op keer in om een woning snel te verkopen of te verhuren.

Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en uitgebreide kennis van de wetgeving en vastgoedmarkt zijn zeker troeven die hierbij ook een belangrijke rol spelen.

Wil u de verkoop of verhuur van uw eigendom of project graag in handen geven van een professionele immomakelaar? Contacteer ons gerust voor een afspraak op het nummer (0474) 43 72 88 of stuur ons een e-mail: info@shvastgoedconsulting.be.

VERKOOP / VERHUUR

Sluit menu