Waardebepaling

Waardebepaling van uw appartement of woning

Als u op het punt staat om uw woning, grond of appartement te verkopen, heeft u er alle belang bij om de juiste verkoopprijs te vragen. Laat de waarde van uw woning of appartement bepalen door SH Vastgoedconsulting. 
 

Een realistische waardebepaling

De waarde van uw woning of appartement is afhankelijk van veel factoren, zoals:

  • De oppervlakte van uw grond;
  • Uw bewoonbare oppervlakte;
  • Het materiaal waarmee u de woning afgewerkt heeft;
  • De leeftijd van de woning;
  • De ligging.

Om het maximum uit de verkoop van uw (half)open bebouwing, rijhuis of appartement te halen; moet u zich altijd laten bijstaan door professionele experts. Daarom doet u er goed aan om ons te contacteren voor een realistischewaardebepaling
 

Vertrouw op uw expert

Als u de juiste waarde van uw woning of appartement kent, wordt het eenvoudiger om uw vastgoed te verkopen. En als u de juiste prijs krijgt, kunt u zich zonder zorgen richten op de zoektocht naar de woning van uw dromen. Heeft u hierbij winst gemaakt? Dan is dat zeker mooi meegenomen als u uw oog heeft laten vallen op een nieuwbouwwoning of als u nog op zoek bent naar het perfecte huis om te kopen.

Vul hieronder het formulier in als u een waardebepaling wilt voor uw woning. Wil u graag nog meer nuttige tips bij de verkoop van uw huis? Of wil u uw woning verhuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij geven u met plezier professioneel advies tijdens een persoonlijk gesprek.

VERKOOP / VERHUUR

Sluit menu