Vastgoed verkopen en verhuren

Vastgoed verkopen en verhuren: onze passie!

Bezit u een eigendom, maar heeft u uw oog laten vallen op een ander droomhuis, dichter in de buurt van de stad of bij de school van de kinderen? Dan wil u wellicht uw vastgoed zo snel mogelijk verkopen of verhuren. SH Vastgoedconsulting helpt u graag. 
 

Vastgoed verkopen

Als u vastgoed wil verkopen, komt daar heel wat bij kijken. Zo moet er een zoekadvertentie opgemaakt worden en die is pas geslaagd als de foto’s aantrekkelijk genoeg zijn. Het is uiteraard belangrijk dat u exact weet hoeveel uw woning of appartement waard is, zodat u zeker geen te hoge of te lage prijs vraagt.

Daarnaast moet u een kijkdag en vaste bezoekdagen organiseren. Let erop dat u alles opruimt en dat er niet te veel persoonlijke spullen aanwezig zijn. Zo ziet een potentiële koper meteen wat uw woning voor hém kan betekenen. 

Ten slotte is er nog wel wat administratie, zoals het bodemattest, de kadastrale legger. Als u snel uw vastgoed wilt verkopen, doet u er goed aan om te rekenen op een betrouwbare immomakelaar. Als immokantoor nemen wij al die taken op ons, zodat u zich enkel nog hoeft te concentreren op het nieuwe huis van uw dromen.
 

Vastgoed verhuren

Bent u eigenaar van een leuke duplex, villa of nieuwbouwwoning, maar woont u er zelf niet in? Dan kunt u uw vastgoed verhuren. Zo heeft u meteen een extra inkomstenbron. Ook hierbij staan wij u graag bij met raad en daad. De medewerkers van SH Vastgoedconsulting beschikken over verschillende jaren ervaring in de vastgoedsector en hebben uitgebreide kennis van de wetgeving. Hierdoor kunnen wij u zeker enkele nuttige tips geven.

U wil uw vastgoed verkopen of verhuren zonder zorgen? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

VERKOOP / VERHUUR

Sluit menu