Te koop

83 resultaten gevonden
grid loader

Panden worden geladen

Uw huis of bouwgrond kopen in West-Vlaanderen

Een huis, appartement of bouwgrond kopen? Dat is een beslissing die u niet zomaar op 1 2 3 neemt. Een nieuwe thuis kiest u niet op een blauwe maandag. Daar gaat een hele tijd over. Bij SH Vastgoedconsulting in West-Vlaanderen zijn wij ons daar zeker van bewust. Daarom proberen we altijd om zo’n uitgebreid mogelijk aanbod aan vastgoed aan te bieden. Of u nu immobiliën wil kopen of huren, u weet wellicht goed wat u wil of wat u juist niet wil. Als gespecialiseerde immomakelaar spelen we in op de wensen van onze klant.

Bent u op zoek naar een op te frissen rijwoning met grote tuin? Of een instapklare woning met veel licht? Of wil u liever zelf uw huis bouwen en een bouwgrond kopen? Wij hebben voor ieder wat wils. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan vastgoed in West-Vlaanderen kunnen wij altijd tijdig aan de vraag van onze klanten beantwoorden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we een heleboel nuttige tips geven bij het kopen van een huis of bouwgrond. Ook zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u uw woning binnen de week verkocht krijgt. Of dat u de vraagprijs of schattingsprijs van uw woning krijgt.

Contacteer ons gerust voor meer info.

Waardebepaling
eigendom verkopen?

VERKOOP / VERHUUR

Sluit menu